لحم مقطع قطع صغيره الكميه اللي تعجبك
طماطم و فلفل رومي و بصل مقطعين صغير و بقدونس
فلفل اسمر و ملح
خل و زيت
و صو صويا ( اختياري )
الطريقه
نضع القليل من الزيت داخل الاناء و نضع اللحم و نقلب و بعد دقيقه نضع صوص الصويا و نترك اللحمه تستوي علي نار هاديه ثم نضيف لها الفلفل الاسود و ربع كوب ماء ونغطي عليها لما تستوي
وبعدها نبدا نحط البصل و الفلفل الرومي و الزيت في طاسه و نقلبهم
بس يدبلو بس ميتغيرش لون البصل
وبعدها نحط البقدونس و الفلفل الاسمر و الخل و نقلب
وفي الاخر نضع الطماطم و منخلهاش تتدبل يعني يدوب تبقي طريه شويه
وبعدها نضيفها الي اللحمه المستويه و نقلب الخليط و نتبله بالملح
و ممكن نقدمها في العيش الشامي جنب البطاطس المحمره او المكرونه الاسبجتي
وبالهنا و الشفا ويارب تعجبكم